Sunday op 10 september

11-8-2023

Het is bijna zover: de laatste editie van Sunday at the Park van dit jaar. Een prachtige gelegenheid om de zomervakantieperiode in stijl af te sluiten en te genieten van een zonnige zondag vol muziek en gezelligheid in Leek.

Op zondag 10 september verwelkomt Podium Nienoord Leek je voor een middag vol opzwepende muziek, heerlijk eten en een warme sfeer.

De muziek neemt ook deze keer een centrale rol in tijdens de laatste Sunday at the Park van het seizoen. Ed Baker and the Boogie Machine betreden het podium met een unieke mix van boogie en blues. Bereid je voor op een waar muzikaal spektakel met verrassende wendingen en onvergetelijke melodieën. Maar daarmee is de muzikale reis nog niet ten einde - de Greyman Band, een kleurrijke formatie van grijze mannen, bewijst dat het nooit te laat is om te schitteren in een popband. Een onvergetelijke ervaring waarbij muziekgenres samenkomen en grenzen worden verlegd.

Sunday at the Park draait om meer dan alleen muziek. Het evenement is een grote gezellige picknick, waar vrienden en families samenkomen om te genieten van goed gezelschap, heerlijk eten en verfrissende drankjes. 

De toegang tot dit zomerse spektakel is gratis. De deuren staan open van 15:00 tot 19:00 uur, en iedereen is welkom om deel te nemen aan deze unieke ervaring.

Datum: Zondag 10 september
Tijd: 15:00 - 19:00 uur
Locatie: Podium Nienoord Leek
Thema: Boogie, Swing en Pop

Kom naar Sunday at the Park en geniet van een dag vol muzikale hoogtepunten, heerlijke lekkernijen en gezelligheid. We verwelkomen je graag!


Meer