We gaan ouderwets gezellig naar het bos

17-5-2023

Pinksteren is terug in het bos tijdens het Pinksterfestival Leek. Bezoekers van alle leeftijden kunnen van zaterdag tot en met maandag gratis genieten van dit spectaculaire festival. Het begint met een knal tijdens SHOCK op vrijdag 26 mei bij Podium Nienoord Leek. Verwacht een ultieme kickstart van het Pinksterweekend met de beste artiesten uit de hardstyle en hardcore scene, inclusief het legendarische "Leekster Power Hour" met DJ Paul Elstak.

Op zaterdag kunnen festivalgangers losgaan tijdens Q-music the Party met het foute uur en een spetterende show. Zondag staat in het teken van een diverse line-up met mix genius Chris Deluxe, De Kroegtijgers en Dj D'light voor een mix van verschillende muziekstijlen.

Maandagmiddag belooft een gezellige, chaotische en feestelijke guilty pleasure show, gevolgd door de afsluiter Johnny7 die het gras onder je voeten zal laten trillen, zoals vroeger in het bos.

De toegang is gratis, zodat iedereen kan genieten van dit nostalgische feestweekend in het bos. Mis het niet en kom naar Podium Nienoord Leek voor een onvergetelijke ervaring vol muziek, dans en plezier.

Voor busreizen naar SHOCK werken we samen met Eleven Travel. Boek jouw busreis op https://eleventravel.nl/evenementen/shock/.

Meer informatie is te vinden op onze website: www.pinksterfestivalleek.nl


Meer