Geniet van Groningse gezelligheid bij Podium Nienoord Leek

4-7-2023

Beleef een onvergetelijke dag vol Groningse gezelligheid tijdens Grunn at the Park bij Podium Nienoord Leek. Op zondag 9 juli komt de provincie Groningen tot leven met een uniek evenement vol muziek, lekker eten en een geweldige sfeer. Mis deze bruisende ervaring niet!

Ontdek de diversiteit van Groningse muziekstijlen en laat je meeslepen door de klanken van lokale artiesten. Geniet van heerlijke hapjes en drankjes, waarbij lokale lekkernijen en bekende gerechten uit de regio centraal staan. Proef de authentieke smaken van Groningen en laat je verrassen door de selectie van lokale bieren en wijnen.

De gezellige sfeer van Grunn at the Park komt tot uiting in de opzet van een grote picknick, waar je samen met vrienden en familie kunt genieten van het eten en drinken. Ontspan op een bankje, picknickkleed of loungestoel en geniet van het zomerse weer en de prachtige omgeving van Podium Nienoord Leek.

Mis dit unieke evenement niet en markeer zondag 9 juli in je agenda. Grunn at the Park is dé gelegenheid om de unieke sfeer van Groningen te ervaren en te genieten van een dag vol plezier en gezelligheid.

?? Zondag 9 juli
?? 15:00 tot 19:00 uur
?? Tickets € 6,50 + 1 gratis consumptie
?? T/m 12 jaar gratis entree


Meer