Sunday at the Park: Beleef een Gratis Pop and Rock and Roll Festival op Podium Nienoord in Leek!

8-6-2023

Op zondag 11 juni is het tijd voor Sunday at the Park op het prachtige terrein van Podium Nienoord in Leek. Dit unieke evenement staat garant voor een dag vol gezelligheid, muziek en heerlijk eten, met een speciale focus op pop- en rock-'n-rollmuziek. En het beste van alles? De toegang is volledig gratis!

Sunday at the Park brengt de sfeer van pop and rock and roll naar Podium Nienoord, met geweldige bands en artiesten die het podium zullen betreden. Ze zullen het publiek betoveren met een mix van popklassiekers en energieke rocknummers. Van meeslepende ballades tot opzwepende gitaarriffs, er is voor ieder wat wils om van te genieten.

Naast de muziek zijn er tal van andere activiteiten om van te genieten tijdens Sunday at the Park. De jonge bezoekers kunnen zich uitleven op het speciale springkussen, terwijl Jo Jes klaarstaat om kinderen om te toveren met kleurrijke schmink. Het belooft een dag vol plezier en vermaak voor het hele gezin te worden.

Geniet ook van de culinaire hoogstandjes tijdens Sunday at the Park. Diverse foodtrucks verspreid over het terrein bieden heerlijke hapjes en drankjes aan. Van sappige hamburgers en smakelijke hotdogs tot verfrissende smoothies en ambachtelijke bieren, er is voor elk wat wils om je smaakpapillen te verwennen.

Sunday at the Park is een gratis evenement dat geschikt is voor jong en oud. Het biedt een geweldige gelegenheid om samen met vrienden en familie te genieten van een ontspannen middag vol muziek en entertainment. Het prachtige groene terrein van Podium Nienoord creëert de perfecte setting voor dit unieke festival.

Mis het niet! Markeer zondag 11 juni in je agenda en kom naar Podium Nienoord in Leek om te genieten van een onvergetelijke dag vol pop- en rock-'n-rollmuziek. Sunday at the Park belooft een feest te worden dat je niet wilt missen!


Meer