Johan Lindeman stopt als voorzitter

1-11-2019

Leek, 1 november 2019 - Het bestuur van Podium Nienoord Leek maakt bekend dat Johan Lindeman, voorzitter van Podium Nienoord, besloten heeft om per 1 januari 2020 zijn functie neer te leggen.

De afgelopen vijf jaar heeft Johan zich enthousiast en energiek ingezet om het Podium op de kaart te zetten in Leek en nam de diversiteit aan activiteiten steeds meer toe.

Johan Lindeman meldt dat zijn missie is “volbracht". 'Het is tijd voor een nieuwe uitdaging'. Wat dat wordt, kan hij nog niet zeggen. Zijn taken worden in januari 2020 overgedragen aan medebestuurslid Klaas Kiewiet. Johan zorgt uiteraard voor een keurige overdracht. Zijn rol als voorzitter was 'het verkennen van mogelijkheden om van Podium Nienoord Leek weer een waardevolle aanvulling in het culturele leven te maken'. Deze weelderige locatie grenzend aan Landgoed Nienoord is immers uniek en verdient een “Podium”.

Onder zijn hoede is het openlucht theater uitgegroeid tot een gastvrije ontmoetingsplek en een verbindende schakel tussen alle vormen van (amateur)kunst & cultuur in het dorp. In de afgelopen jaren werden er diverse succesvolle activiteiten georganiseerd als Sunday at the Park en Grunn at the Park. Wat inmiddels begrippen zijn geworden in Leek en omstreken.

“Wij zijn Johan Lindeman buitengewoon dankbaar voor alles wat de afgelopen vijf jaar onder zijn leiding tot stand is gebracht. Met veel enthousiasme en drive heeft hij gezorgd voor een diverse programmering. Wij zullen hem als vrijwilliger missen, maar hebben er ook alle begrip voor dat hij na deze boeiende periode zijn bakens verzet.”. Aldus het bestuur. 


Meer