Sunday at the Park

14-2-2023

Sunday at the Park bij hét openluchtpodium van het Noorden, gelegen in het prachtige groene hart van Nienoord in Leek. Dit unieke evenement is bedoeld voor jong en oud, om samen te genieten van een ontspannen middag vol muziek, lekker eten, drinken en meer. Het evenement vindt plaats op zondag van 15.00 tot 19.00 uur en de toegang is gratis.

De muziek tijdens Sunday at the Park is net zo divers als het publiek dat we verwelkomen. Van Ierse folk tot blues, rock, bluegrass en gypsy, er is voor elk wat wils. Het openluchtpodium van Podium Nienoord biedt een perfecte sfeer om te genieten van muziek en het prachtige uitzicht op het omliggende landschap.

Naast de muziek kan je ook genieten van een breed scala aan heerlijk eten en drinken, van diverse foodtrucks verspreid over het terrein. Verwen jezelf met lekkere hapjes zoals crêpes, tosti's en smoothies en proef lokale bieren en wijnen. Sunday at the Park is de perfecte gelegenheid om je smaakpapillen te laten verwennen en te genieten van het zomerse weer.

En om het plaatje compleet te maken, is het idee van één grote picknick het derde en belangrijkste ingrediënt van Sunday in the Park. Neem plaats op een bankje, picknickkleed, loungestoel of krat en geniet van een relaxte middag vol muziek, lekker eten/drinken en meer. Deze gezellige sfeer maakt het evenement zo uniek en zorgt ervoor dat je je meteen thuis voelt.

Met Sunday at the Park wil Podium Nienoord jong en oud bij elkaar brengen en het unieke karakter van dit bijzondere podium midden in het sprookjesachtige groen algemener bekend maken. Kom met je vrienden en familie en geniet van een fantastische middag samen! We hopen je snel te zien bij Sunday in the Park.

 

De thema's van 2 sundays zijn bekend;

07 mei, Iers;

- Bakker & Niehaus

- Doggy Few

 

09 juli, Grunn;

- Rooie Rinus en Pé Daalemmer

- VandeStraat


Meer