shock

17-5-2023

 

DJ Paul Elstak treedt op tijdens "Leekster Power Hour" op vrijdag 26 mei bij Podium Nienoord in Leek, waarmee het Pinksterweekend van start gaat. Het bospodium in de bossen van Leek is gratis toegankelijk op zaterdag, zondag en maandag voor een verscheidenheid aan DJ's. Op vrijdag organiseert "SHOCK" een indrukwekkende ervaring met een line-up van topartiesten uit de hardstyle en hardcore scene, waaronder DJ Paul Elstak. Naast DJ Paul Elstak treden ook E-Force, Luna, Adjuzt, Jason Payne, Sins of Insanity, Twin Towers en Renqen op. Mis deze onvergetelijke avond niet en kom beuken in de bossen van Leek!

 

Er zijn veel vragen over busreizen naar het festival, maar bezoekers hoeven zich hier geen zorgen over te maken. In samenwerking met Eleven Travel zijn er busreizen naar het festivalterrein geregeld. Deze zijn te boeken via https://eleventravel.nl/evenementen/shock/.

 

Na "Shock" is het bospodium op zaterdag, zondag en maandag gratis toegankelijk voor een spectaculair Pinksterfestival met een diversiteit aan DJ's. Kom genieten van de muziek en de unieke locatie in de bossen van Leek!


 


Meer