Sunday at the Park is terug op het podium, daar waar het hoort!

17-5-2019

Vorig jaar hebben wij weer mogen genieten van vier heerlijke luie zondag middagen in het park voor jong en oud. Vanwege het grote succes geven wij ook dit jaar een vervolg aan deze gratis “lazy Sunday”.

De twee ooievaars op het podium terrein zorgden voor een gedwongen verhuizing naar het prachtige bosrijke terrein van Borg Nienoord. Dit jaar zijn wij terug op ons eigen terrein om samen met jullie te genieten van hapjes, drankjes en live muziek. Voor de kinderen zijn er leuke activiteiten georganiseerd zodat zij zich niet hoeven te vervelen.

Pak je agenda erbij en noteer 26 mei, 16 juni, 7 juli en 25 augustus voor een zomerse, relaxte, gezellige zondagmiddag tussen het sprookjesachtige groen in Nienoord. Nodig je vrienden, familie, buren of collega’s uit om te genieten van een breed scala aan muziekstijlen. Van Classic rock, soul & Funk tot Blues & Rock and Roll. We gaan swingen!

Verspreid over het terrein zijn diverse foodtrucks met kleine, betaalbare hapjes zoals crêpes, tosti’s en smoothies, fris, wijn & bier. Daarmee doet Sunday at the Park het idee waarmee het georganiseerd is eer aan: één grote gezellige picknick voor iedereen. Dus schuif aan op een bankje, picknickkleed, loungestoel of krat. Vergeet je pakje kaarten, bal, bellenblaas of frisbee niet en maak er een heerlijke dag van!

Op zondag 26 mei is de eerste ‘Sunday at the Park’ van dit jaar. We trappen af met optredens van Bert Solo, The Outtakes en Wanton. Via social media houden wij jou op de hoogte over het laatste nieuws. Blijf ons volgen via www.Facebook.com/podiumleek

We zouden het geweldig vinden als je ook komt!


Meer