Sunday at the park op 12 mei

22-4-2024

Zet je cowboyhoed maar op en trek je danslaarzen aan, want op 12 mei wordt het een middag vol country vibes bij Podium Nienoord Leek!

Het podium van ons evenement zal schitteren met de klanken van het  platteland, gebracht door artiesten die de essentie van countrymuziek ademen.

Eerst hebben we "Famous In a Small Town" die hun unieke interpretatie van countrymuziek ten gehore zullen brengen. Verwacht een mix van bekende klassiekers en nieuwe hits, allemaal  met die kenmerkende country-spirit.

Alsof dat nog niet genoeg is, zal "Duo El Jackson" het podium betreden met hun unieke twist op traditionele countryklanken. Met hun harmonieuze samenzang en meeslepende melodieën weten ze elke toeschouwer te laten genieten.

Dus, of je nu een doorgewinterde countryfan bent of gewoon op zoek bent naar een middag vol geweldige muziek en gezelligheid, op 12 mei is waar je moet zijn.

Mis het niet! Zorg dat je erbij bent op Sunday at the Park bij Podium Nienoord Leek voor een onvergetelijke dag vol countrymuziek en plezier!

We kijken ernaar uit je daar te zien!


Meer