De Greyman Band

14-8-2023

De grijze haren mogen dan wel aanwezig zijn, maar de jeugdige spirit en passie voor muziek stralen onmiskenbaar door bij de Greyman Band. Dit Groningse popensemble heeft bewezen dat het nooit te laat is om te schitteren op het podium!

Met een motto als "Het is nooit te laat om te schitteren in een popband!" bundelden vijf mannen uit Groningen enkele jaren geleden hun muzikale krachten om de Greyman Band te vormen. De bandleden, weliswaar met een "grijze" touch, zijn verre van vertraagd als het aankomt op het brengen van een energieke en meeslepende popervaring.

De Greyman Band heeft een breed repertoire opgebouwd, variërend van nummers van U2 tot Golden Earring, De Dijk, Red Hot Chili Peppers en Kool And The Gang. Deze ervaren muzikanten hebben niet alleen kleine kroegen, maar ook gezellige feesten en grote festivals doen oplichten met hun muziek.

De band heeft een speciale plek in het hart van het publiek veroverd door tijdloze hits uit de Top 2000 op verrassende wijze tot leven te brengen. Dansen, meezingen en volop genieten van de muzikale klanken staan centraal bij een optreden van Greymen.

Met hun aanstaande optreden bij Sunday at the Park op zondag 10 september bij Podium Nienoord Leek, belooft de Greyman Band het publiek te trakteren op een muzikale reis vol herkenning en verrassing.


Meer