Begeman's Retro food

4-6-2018

Foodtrucks met een thema. Want een Foodtruck wordt vaak als extra toevoeging gezien op een evenement, maar wat is er nou mooier als de thema van de Foodtruck aansluit bij het evenement waar op hij wordt ingezet? Tijdens een tuinfeest een gave eigentijdse uitstraling, en bij feesten als de bevrijdingen herdenking van Nederland gaan we even weer terug naar de jaren ’40. Het is allemaal mogelijk, en de aankleding bespreken we ook samen met u!

Naast dat wij service op maat bieden, bieden wij u ook een offerte op maat. We kijken samen wat de benodigdheden zijn, zodat u nooit teveel betaald.

Maar wat serveert Begeman’s Retro Food nou, hoor ik u denken.

In de maanden waarin u lekker met een korte broek over straat kunt, staan wij voor u klaar met ons heerlijke steekijs. IJs dat wordt gestoken van een grote ijsrol en dat tussen twee krokante wafeltjes komt. Een traktatie voor iedereen tijdens de warme maanden.

Ook tijdens deze warme maanden hebben wij heerlijk gekoelde Exota, een frisdrank in vijf verschillende smaken. Voor de 18-plussers maken wij er de lekkerste cocktails mee, en voor de mensen die nog moeten rijden, of de jongeren hebben wij ook alcoholvrije cocktails. Zodat u optimaal kunt genieten van de heerlijke zomermaanden.

Na de zomer krijgen wij koning winter, en die kan in Nederland ook lekker koud zijn! En wat is er nou lekkerder dan een warme stroopwafel tijdens de koude wintermaanden. Grote of kleine wafels en heerlijk warm, je weet wel, zo’n wafel waar het stroop lekker langs loopt.

Deze producten zijn onlangs dat ze passen in een bepaald seizoen, gewoon het hele jaar beschikbaar bij Begeman’s Retro Food. En zo kunt u ook gewoon ijs eten in winter en stroopwafels in de zomer.

 

Aanwezig tijdens Sunday in the park op 10 juni, 17 juni, 8 juli en 22 juli.

 


Meer