Sunday at the Park

Sunday at the Park

Evenementinfo

zondag 11 juni 2023
15:00 - 19:00

Sunday at the Park brengt Pop and Rock and Roll naar Podium Nienoord in Leek

Op zondag 11 juni vindt Sunday at the Park plaats op het prachtige terrein van Podium Nienoord in Leek. Dit unieke evenement belooft een dag vol gezelligheid, muziek en heerlijk eten, waarbij het concept van een grote picknick centraal staat. De toegang is helemaal gratis!

Deze Sunday at the Park staat volledig in het teken van pop and rock and roll, met optredens die het publiek gegarandeerd laten swingen en meezingen. Er zullen geweldige bands en artiesten het podium betreden, die een repertoire van popklassiekers en energieke rocknummers ten gehore zullen brengen. Van meeslepende ballades tot opzwepende gitaarriffs, er is voor ieder wat wils.

Naast de muziek zijn er ook andere activiteiten waar bezoekers van kunnen genieten. Voor de jonge gasten is er een speciaal springkussen waar ze zich kunnen uitleven en plezier kunnen maken. Daarnaast is Jo Jes aanwezig om kinderen te schminken en ze te transformeren in hun favoriete personages.

Tijdens Sunday at the Park kun je ook genieten van een culinaire ervaring. Diverse foodtrucks zullen verspreid over het terrein heerlijke hapjes en drankjes aanbieden. Van sappige hamburgers en smakelijke hotdogs tot verfrissende smoothies en ambachtelijke bieren, er is voor elk wat wils. Laat je smaakpapillen verrassen terwijl je geniet van de muziek en de gezellige sfeer.

Sunday at the Park is een gratis evenement dat geschikt is voor jong en oud. Het biedt een ideale gelegenheid om samen met vrienden en familie te genieten van een ontspannen middag vol muziek en entertainment. Het prachtige terrein van Podium Nienoord met zijn groene omgeving vormt de perfecte setting voor dit unieke festival.

Dus, markeer zondag 11 juni in je agenda en kom naar Podium Nienoord in Leek voor een onvergetelijke dag vol pop- en rock-'n-rollmuziek. Sunday at the Park belooft een feest te worden dat je niet wilt missen!