Sunday at the Park

Sunday at the Park

The Outtakes:
Muziek met de kwaliteit die vroeger zo gewoon was! Klassieke rocksongs op authentieke wijze gespeeld! Van stoere nummers van onder meer the Free, Small Faces, Kinks, Zombies, Beatles, Rolling Stones en Doors tot wat gevoeliger werk van o.a. the Moody Blues en Nederpop van bijv. Brainbox, Golden Earring en Rob Hoeke. De ultieme band voor wie vindt dat het tijd wordt voor een goed feest met de muziek uit midden 60s tot begin 70s.

Respectvol en met passie uitgevoerd door ervaren muzikanten die hun sporen in de loop der
jaren wel verdiend hebben bij o.a. I Spy, dJinn, Ellen ten Damme, VanderLinde, the Rockaways en Hail Gewoon.

Onder het motto "Daughters, lock up your mothers" rocken de heren de pannen van het dak!
 
Bert Solo: 
De meest veelzijdige zanger met een grote schare supporters. Als het cliché rasentertainer voor iemand opgaat, is het wel voor hem.

Bert is zanger, maar met dat labeltje doe je hem veel te kort. Het enige dat hij nodig heeft om de tent volledig ondersteboven te krijgen, is een microfoon en zijn iPad vol orkestbaden. Bijna van alles wat relevant is uit de popgeschiedenis, staat er op zijn tablet en instrumentale uitvoering van. Zijn zang komt vaak angstaanjagend overheen met het origineel. Geen zorgen: alles is hartstikke live gezongen!

Natuurlijk zingt deze spontane, kale zanger met z’n guitige kop niet alleen popklassiekers, want ook voor een feestje draait hij zijn hand niet om. Hij hoeft alleen maar in het mapje feest te zoeken en zet met één druk op de knop de polonaise in gang. Deze zanger/entertainer is dus niet alleen verrassend flexibel in de heupen, maar vooral ook in zijn repertoire - dat reikt van het begin van de popmuziek tot nu.

Alles is mogelijk met bERTSolo. Elvis, U2, Creedence Clearwater Revival, Grease, Jannes, Kensington of het feestteam: je zegt het maar. Hetzelfde geldt voor boekingen: feestje van de voetbalclub, een kroegoptreden, diner dansant, verjaardagsfeest of een bruiloft. Ze behoren allemaal tot de mogelijkheden.
 


Sunday at the Park:
14 juni 2020
16 augustus 2020

Grunn at the Park
13 september 2020

www.podiumnienoordleek.nl/

 

Evenementinfo

zondag 14 juni 2020
15:00 - 19:00